Text Size

Organisatie van het BrunssumsMannenKoor

Het BrunssumsMannenKoor, dat onder leiding staat van dirigent Hans Luesink en dat 30 leden telt, heeft naast een bestuur van 6 personen ook een aantal commissies:

Vrienden van BMK  
Secretaris en website beheer Pierre Ruiters
Leden commissie  
Muziekcommissie Hans Luesink Dirigent, ,
  Harrie Gerrits Hub Minartz, Pierre Ruiters namens bestuur
Beschermheer  

Vrienden van het BrunssumsMannenKoor

Vrienden van het BMK steunen het koor met een jaarlijkse donatie van € 30,00 p.p. en genieten in ruil daarvoor een speciale “vriendenbehandeling”.

  • Zo worden de Vrienden van het BrunssumsMannenKoor op de hoogte gehouden van alle optredens in binnen en buitenland en andere activiteiten van het koor.
  • Voor belangrijke evenementen ontvangen de Vrienden een uitnodiging. Bij ons jaarlijks kerstconcert, een hoogtepunt in ons verenigingjaar, wordt voor onze Vrienden een plaatst gereserveerd.
  • Voor uitvoeringen van ons koor waarbij entree wordt geheven genieten zij een korting van 25% op de toegangsprijs.
  • Middels nieuwsbrieven worden zij regelmatig op de hoogte gehouden van het wel en wee binnen het koor en wordt vooruitgeblikt en teruggekeken op de uitvoeringen en andere activiteiten. Bij buitenlandse reizen van het koor worden Vrienden in de gelegenheid gesteld tegen kostprijs mee te reizen.

Wij willen met vrienden samen optrekken zodat wij als BMK nog heel lang kunnen zingen en mensen laten genieten van onze zang.